Premis comerç


  • Comparteix:

mayte.perez

Mayte Pérez


Publicat: el 26/mar/18
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Recentment s'ha celebrat la primera gala del comerç a sant Cugat, de la mà d'una de les associacions comercials de la nostra ciutat. M'agradaria fer èmfasi en els quatre premis que es van donar. Dos d'ells van ser premis a tota una trajectòria professional, ambdós guardons a establiments gairebé centenaris, un fet excepcional a l'abast de molt poca gent, i vull aprofitar aquestes línies per donar-los la meva felicitació, concretament a la perruqueria Llongueras i a l'estanc de Cal Crispín per aquests gairebé 100 anys d'història al peu del canó, lluitant diverses generacions per tirar endavant el negoci.

Un altre dels premis, va ser al comerç més popular. La ciutadania va poder emetre el seu vot per internet, i gairebé 300 van votar a la botiga el Cuquet, als qui també vull enviar la meva felicitació. I finalment, el premi a l'excel·lència comercial, el premi podríem dir més complert i el que més ens va costar decidir a les nou persones que formàvem part del jurat, que va aconseguir el forn de pa Serrajòrdia.

No va ser gens senzill escollir d'entre més de 200 comerços, quin era el millor dels associats. Valoracions com l'aspecte exterior, l'interior, la presència a les xarxes socials o internet, el tracte, entre d'altres, van ser els factors que ens van fer decantar per aquest establiment. I, tot i ja haver-ho fet durant la gala, aprofito per tornar-lo a felicitar. I que no fos senzill d'escollir, d'entre les més de dues propostes, significa que tenim un comerç viu, potent, que cohesiona la nostra ciutat. Seguirem treballant des de totes les institucions, per consolidar-lo i potenciar-lo encara més.

M'agradaria acabar felicitant a tots els comerços de la nostra ciutat, que s'esforcen cada dia per oferir el millor producte i el millor tracte, i perquè en definitiva, el nostre comerç també és part de la nostra identitat. Tenim un comerç que és mereixedor de l'excel·lència a tots nivells!

MAYTE PÉREZ és regidora de Comerç



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.