Seguretat i mobilitat a Valldoreix


  • Comparteix:

oscar.monge

Oscar Monge


Publicat: el 23/jun/18
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Com a veí de Valldoreix estic molt preocupat per molts temes sense resoldre que hi ha al nostre municipi. La seguretat i la paràlisi municipal que hi ha. No m'agrada dir que no es fa res, però des de l'associació veïnal de la qual sóc membre - Gent per Sant Cugat Valldoreix - no estem contents. Cada vegada que parlo amb un amic o membre de l'associació he de sentir: m'han robat a casa. Que podem fer? No paguem prou per tenir una vigilància 'canyera' a Valldoreix!

Són veïns de segona o què? Crec que hi ha prou de no fer res. Nosaltres sí que hem fet coses, hem organitzat un grup de veïns i hem fet feina, des de la nostra denúncia a les autoritats pertinents, hem detingut molts lladres. La policia s'ha posat les piles i creiem que portem diverses setmanes que no sento 'm'han robat a casa'.

La veritat és que la veu del poble és molt important i podeu tenir més cura que des de l'associació veïnal Gent per Sant Cugat i, des del PSC, partit del qual sóc membre, no callarem fins que tinguem un suport prou fort perquè no torni a passar aquesta deixadesa de les funcions aquí l'EMD de Valldoreix.

Nosaltres com a veïns, volem que comencin les obres del Baixador, estem farts de la pols. Sí, sí la pols a Valldoreix, encara l'any 2018 tenim carrers de terra al nostre municipi, el projecte no està ni consensuat amb els veïns.

Valldoreix necessita un canvi d'estil de fer les coses, més diàleg amb tots i menys sectarisme. Els catalans som gent que soluciona coses no posem tants pals a la roda i busquem més solucions.

OSCAR MONGE és membre del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.