A qui voleu enganyar?


  • Comparteix:

joan.soler

Joan Soler


Publicat: el 8/oct/18
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Avui cal dir-vos que nosaltres sí obeïm el mandat de l'U d'Octubre del 2017. Que vàrem treballar col·laborant en la seva organització i operativa. Vàrem ser-hi dins els col·legis, dormint i matinant. I durant tot el dia varem ser-hi, dins i fora, ajudant i votant, protegint, animant-nos i fent el cor fort.

I des de la mateixa nit de l'U d'Octubre hem estat obeint-hi el mandat que sorgeix de la valentia dels catalans. La valentia no vol dir cridar més, ni insultar, ni escopir, ni cremar. I mai no pot ser valent qui fereix, aquell que fa mal. Nosaltres no som violents, ni podem acceptar la violència. I tampoc l'engany.

Nosaltres sí que vàrem ser-hi ara ha fet un any. Vàrem ser-hi de cara. Amb por, sí, empassant-nos-la. Però de cara.

Sense mocadors tapant-nos. Sense amagar-nos entre la gent pacífica. Sense violentar. Mostrant la força dels sentiments de llibertat, respecte, col·laboració, empenta, acceptació de no tenir la veritat absoluta, i convicció de que no renunciarem a l'objectiu de treballar per una Catalunya lliure i sobirana.

A l'acte de l'U d'octubre de 2018, davant el Parlament de Catalunya, una de les urnes portava el nom de la nostra ciutat. Amb ella la immensa majoria dels santcugatencs volíem mostrar el nostre respecte per la democràcia, i la determinació a seguir treballant per aconseguir fer efectiu el mandat de l'U d'Octubre.

Vosaltres, mentiders, amagats entre la bona gent, vàreu mostrar un cop més que no enteneu res del que volem la immensa majoria de catalans. O potser serà cert el que cada dia sembla més clar: que treballeu obeint a altres interessos. A qui voleu enganyar?

JOAN SOLER és membre del Comitè Executiu Local del Partit Demòcrata PDeCAT de Sant Cugat del Vallès



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.