40 anys construint Sant Cugat


  • Comparteix:

elena.vila

Elena Vila


Publicat: el 3/nov/18
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest 2018 els i les socialistes celebrem el 40è aniversari de la fundació del nostre partit. L'any 1978 el PSC Congrés, el PSC Reagrupament i la Federació del PSOE acordaven unir-se per presentar un projecte social transformador. Un projecte que permetés fer el salt endavant que la gent treballadora del nostre país necessitava, tot respectant i defensant els valors i les sensibilitats que conformaven la realitat catalana i desenvolupant al màxim les seves aspiracions d’autogovernar-se.

40 anys amb encerts i moltes errades, segur! Però la història ha demostrat que el Partit dels Socialistes de Catalunya ha estat i és el millor instrument per avançar en igualtat, llibertat i justícia social. 40 anys ens avalen, 40 anys en els quals, tot i patir moments molt difícils com a organització, hem continuat aguantant el timó, fermes i ferms en les nostres conviccions i els nostres ideals, sense renunciar als nostres valors i amb la voluntat d'arribar a consensos i acords tenint en compte el conjunt del poble de Catalunya. Un poble que sens dubte unit en la seva diversitat és més fort i més ric.

40 anys treballant pel país i per la nostra vila. El PSC de Sant Cugat també es va fundar el setembre de 1978 i des de l'agrupació local hem engegat un programa d'actes per commemorar aquests 40 anys construint el nostre poble. Aprofitem doncs aquesta celebració per fer un especial reconeixement a totes aquelles companyes i companys que en diversos àmbits i responsabilitats han donat vida i sentit a la nostra organització, servint el millor possible a la nostra vila. Actes, projectes, campanyes, accions i reivindicacions socials que s'han fet en favor de millorar les condicions de vida dels santcugatencs i les santcugatenques.

I tot això ho celebrem amb orgull, empenta i més il·lusió que mai. Per molts anys més construint país, per molts anys més construint Sant Cugat!

ELENA VILA és membre de l'executiva del PSC de Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.