Clarament una i mil vegades #freetothom, fins que tornin a casa


  • Comparteix:

esther.salat

Esther Salat


Publicat: el 5/nov/18
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El mateix dia que feia un any de l'empresonament del govern a Estremera, la Fiscalia ha presentat els escrits d'acusació i la petició de penes, i l'Advocacia de l'Estat , sense fer cap gest despres del canvi de govern, ha presentat la seva acusació per sedició i malversació. No deixa de ser lamentable que per argumentar la violència, la Fiscalia determini que l'independentisme (un ens sense forma) 'es va fer valdre de la força intimidatòria que representaven les grans mobilitzacions ciutadanes' i obvïi que els acusats responien al llegat de les urnes i al mandat del Parlament Català.

I no deixa de ser menystenidor que per descriure les mobilitzacions ciutadanes la Fiscalia utilitzi els adjectius 'instigades i promogudes' arrencant de totes les persones que en formaven part, el sentit crític i la capacitat de pensar i actuar per si mateixes .

Hi ha qui considera que el temps podia ser un aliat per desmuntar el discurs de la violència i restablir garanties processals. Un temps que ara, mentre són en presó preventiva, és un temps robat injustament a ells, als seus i al país que serveixen. Un temps que es fa infinit i provoca un patiment constant.

Per això una i mil vegades, fins que tornin a ser a casa, denunciarem la injustícia, i clamarem #FREETOTHOM #LLIBERTATPRESOSPOLITICS #NOSURRENDER #DEMOCRÀCIA #LLIBERTAT

ESTHER SALAT és membre del PDeCAT i regidora d'Educació



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.