El teatre del pavelló de la Guinardera


  • Comparteix:

eric.gomez

Èric Gómez


Publicat: el 8/nov/18
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Amb l'entrada en funcionament del pavelló de la Guinardera, en el ple d'octubre de l'any passat, des del grup municipal d'ERC-MES vam presentar una moció per tal de rehabilitar l'espai en desús d'aquest pavelló per a ús social de les entitats esportives. Es tracta d'una planta superior de 321,40 metres quadrats que podria habilitar-se com a local social, sala de formació, sala d'estudi, sala de reunions. El que demanàvem essencialment a la moció era que els pressupostos del 2018 incorporessin una partida pressupostaria per a la realització de les obres.

Durant el debat de la moció, vam haver de sentir com el regidor d’Esports, Eloi Rovira, deixava clar que aquesta no era una prioritat del govern i que l’equipament actual ja dona servei a les necessitats de les entitats. Això, malgrat les reiterades demandes de les entitats que el desmentien. De fet, l’equip de govern del PDeCAT i el PSC, amb el suport del PP, van desvirtuar la nostra proposta mitjançant esmenes. Així i les coses, el ple va acabar acordant incorporar en els pressupostos municipals, en funció de la disponibilitat pressupostària, aquesta partida atès que l’equipament ofereix aquests serveis per a les entitats que realitzen la seva activitat a la Guinardera.

Un any més tard, el mes passat, en el discurs de presentació dels equips del Futbol Sala Sant Cugat, l’alcaldessa, Carmela Fortuny, va anunciar que es comprometia a obrir el local social del Pavelló de la Guinardera. I després, en declaracions als mitjans, va afegir que pensen que aquest espai pot donar resposta a necessitats d'aquest club. Celebrem el canvi de criteri de l’equip de govern! Sembla que un any més tard, el que des d’ERC-MES reivindicàvem l’any passat, ara també ho reivindica la nova alcaldessa del PDeCAT.

Ara bé, el projecte de pressupostos presentat per l’equip de govern per a l’any 2019 no inclou cap partida per fer aquesta obra. Més enllà del titular pocs mesos abans de les eleccions, com obriran aquest local social? O estan convençuts que governaran el següent mandat i haurem d’esperar que ho incorporin en els pressupostos del 2020, en funció de la disponibilitat pressupostària? Pel que ERC-MES respecta, més enllà de titulars, aquesta obra és una prioritat i presentarem al·legacions perquè el pressupost del 2019 incorpori una partida que la faci possible.

ÈRIC GÓMEZ és regidor d'ERC-MES



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.