Nadal de grans persones


  • Comparteix:

susanna.pellicer

Susanna Pellicer


Publicat: el 17/des/18
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquestes setmanes de l'any són les que rebo més abraçades, 'achuchons' i petons... Suposo que això li passa a tothom, però a mi m'encanta perquè se'm multipliquen. La raó és la visita que fem amb l'alcaldessa als Casals de Gent Gran i a les entitats que tenen cura d'aquestes grans persones. Al PDeCAT sempre ens hem ocupat i cuidat de la gent gran i crec que ho demostrem amb el nostre dia a dia . Aquests dies, escoltem de molt a prop histories de tot tipus: de gratitud, alegria i superació, també de patiment i solitud. Espero també amb impaciència el dia en que anem a veure in situ, els pisos Rius i Taulet amb les 45 famílies que han resultat adjudicatàries d'aquest pisos per persones grans. Veuran per primera vegada el que serà la seva futura llar. Aquest pisos portaran tranquil·litat a moltes famílies angoixades per la vivenda, per aquest motiu és tant important continuar construint pisos de protecció oficial per gent gran, sense oblidar també fer-ho joves i per famílies.

Tornant als casals, és curiós perquè cadascú té les seves característiques i ho expressen diferent: uns canten Nadales, uns altres reciten poesia, altres fan un xou amb diferents balls. Altres, simplement, volen que seiem a fer un cafè i uns torrons i compartim aquesta estona amb ells.

M'agrada també com culminen aquests dies: amb el Concert per la Gent que fem des de fa 19 anys. Aquesta edició anirà a càrrec del Coro Gospel de Sant Cugat, 100 veus que estan preparant, sota la direcció d'Erwin Serutton, amb molta il·lusió i cura aquest concert. Saben que per a algunes persones és l'únic cop l'any que van al Teatre-Auditori, i per algunes, serà també l'únic cop l'any que surten de casa. Vull agrair la feina de suport que fan els voluntaris de Creu Roja i de l'empresa SARBUS que acompanyen i ajuden les persones grans amb problemes de mobilitat perquè puguin venir al concert.

Bon Nadal a tothom! Sense oblidar les famílies que de manera tant injusta no podran passar juntes aquest Nadal: els presos polítics i els exiliats.

SUSANNA PELLICER és tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.