Córrer menys que el cavall del dolent


  • Comparteix:

francesc.osan

Francesc Osan


Publicat: el 27/des/18
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Córrer menys que el cavall del dolent! Aquesta dita popular, que indica lentitud extrema, sembla feta a mida per definir les relacions de l'Ajuntament de Sant Cugat envers el barri de la Floresta. Lentitud, ineficiència, manca de resposta, desídia... tots aquests qualificatius i molts més es podrien fer servir.

Com podríem qualificar, per exemple, que al carrer del Casalot, cantonada amb el carrer de Vallvidrera, des del mes de setembre hagi caigut un arbre i s'hagi emportat el cablejat de la llum i del telèfon, i que quasi tres mesos més tard encara estiguin penjant sobre el carrer i que cada camió que passa se'ls emporta per endavant? Haguessin estat aquest temps els cables penjant a la plaça d'Octavià?

Com podríem qualificar que estigui un semàfor espatllat des de fa gairebé dos mesos a la plaça del Centre, amb una cruïlla tan perillosa i estratègica com la que dóna a la carretera de Vallvidrera/Barcelona? I que tot just ara s'hagi arreglat?

I les obres de la plaça del Doctor Olivella? Una plaça de la senyoreta Pepis i que semblen les obres de la Sagrada Família?

I el Pacte per la Convivència? Que a la reunió de seguiment agendada i confirmada després de molt de temps els representants de l'Ajuntament no es dignessin a venir, amb tots els greus problemes que tenim sobre la taula en aquests moments?

Aquests són algun exemples dels darrers mesos. No he parlat de temes que porten anys, com el dèficit d'equipaments, el Pla de Mobilitat, l'habitatge, la seguretat, la policia de proximitat, els agents cívics, etc.

Sembla clar que l'actual equip de govern dirigit pels postconvergents, pdecats, cridaners o junts pel que sigui, que encara no sabem ben bé com es diuen o es voldran dir, no tenen el més mínim interès en treballar pels barris en general i per la Floresta en particular.

Nosaltres, però, no estarem quiets. Treballarem per les nostres reivindicacions, per canviar les regles del joc en les relacions entre els florestans i les florestanes i aquest model d'Ajuntament. Ja està en marxa el debat sobre la conveniència o no de tenir una EMD com una fórmula millor per autogestinar-nos. Aquesta podria ser una idea. Però en tot cas el 26 de maig de 2019 serà una bona ocasió per canviar d'una manera definitiva aquest estat de coses. I, que, per fi, el cavall guanyarà la cursa.

Francesc Osan és representant d'ERC-MES al consell de barri de la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.