#I’m not lovin it


  • Comparteix:

bibiana.navarro

Bibiana Navarro


Publicat: el 4/abr/19
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

La campanya de The Human League denuncia com viuen els pollastres que McDonald's cria per consumir als seus restaurants. Saps com viuen? Els gasos dels seus propis excrements els cremen la pell. Com ho veus?

Pateixen un creixement desorbitat i anormal per haver estat criats mitjançant selecció o genèticament manipulats, sofreixen cremades per l’amoníac que desprenen els seus excrements, suporten ferides per culpa del pes dels seus cossos sobredimensionats ja que creixen sis vegades més ràpid que els altres pollastres. Aquests són els tres problemes més greus que pateixen els pollastres en les actuals condicions de cria que estableix McDonald 's, i la resta de ‘fasts foods’ barats i similars...

'No hi ha res 'happy' en un menú del McDonald's', repeteixen.
Els activistes de The Human Leage van portar la seva campanya #ImNotLovingIt als carrers i van estar parant davant de restaurants de menjar ràpid McDonalds, a Chicago, per protestar per les seves pràctiques.

La campanya és part d'una coalició de les organitzacions d'activistes més grans del país: The Human League, Animal Equality, Compassion in World Farming, Compassion Over Killing, Mercy for Animals i World Animal Protection. Totes elles s'han unit per reclamar que McDonald 's implementi 'uns estàndards majors i científics per al benestar animal dels seus pollastres proporcionant més espai perquè es moguin, monitoritzant la qualitat de l'aire i de les seves terres i donant-los un entorn més ric'.

No podem simplement mirar cap a una altra banda i fer veure que no ho sabem. Tant si seguim una dieta vegana, com vegetariana, com omnívora, podem estar d'acord que això és inacceptable, i que cap ésser sensible ha de ser tractat d'aquesta manera.

BIBIANA NAVARRO és membre de PAS Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.