Sant Cugat acull una Diada de les Esquadres que celebra el tricentenari dels Mossos

L'acte ha distingit 32 policies i un santcugatenc per la seva col·laboració amb el cos


  • Comparteix:

Sant Cugat també va acollir la diada el 2014 / Foto: Localpres

Sant Cugat també va acollir la diada el 2014 / Foto: Localpres

La ciutat s'ha convertit aquest dijous en l'epicentre de la celebració de la Diada de les Esquadres dels Mossos de Castellbisbal-Rubí-Sant Cugat. L'acte, organitzat per l'Àrea Bàsica Policial (ABP) del cos, ha distingit 32 agents de diferents cossos policials i també un ciutadà santcugatenc per la seva col·laboració amb la policia catalana. La diada, que ha tingut lloc aquest matí al Teatre-Auditori, també ha servit per celebrar el tricentenari de la creació dels Mossos després que al 1719 es fundessin les primeres Esquadres de Paisans Armats a Catalunya. L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha presidit l'acte juntament amb el cap de la comissaria dels Mossos de la ciutat, Manel Rodríguez.

Durant la diada, també s'han lliurarat cinc presents a institucions i persones externes a la policia catalana que han destacat per la seva col·laboració amb el cos.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.