Fem el pas!


  • Comparteix:

francesc.duch

Francesc Duch


Publicat: el 11/abr/19
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ara fa uns mesos vaig trobar-me amb la Mireia per fer un cafè. Em volia comentar alguna cosa de les pròximes eleccions municipals a Sant Cugat. Sense donar-li gaire voltes em va fer una proposta que encara ara em remou quan la recordo: anar de número 2 a la llista d'ERC-MES.

La proposta no era només un número, era i és la voluntat determinada que guanyarem les eleccions que venen i que hem de preparar-nos per assumir el nou govern de la ciutat. Vaig estar una bona estona per assimilar la situació. D'entrada això implicava la responsabilitat de ser regidor, representant de moltes persones que ens confiaran el seu vot o no i que ens exigiran el millor de nosaltres des del primer minut, amb la gran responsabilitat que això suposa.

Un gran repte on la implicació serà total i on dedicarem tots els nostres esforços. Amb el suport de la família i gràcies a l'excedència de la feina actual d'arquitecte municipal, espero que tot això sigui possible. Després em van venir els dubtes: estaré a l'alçada de les circumstàncies? Seré capaç de fer la feina que se suposa? Sabré transmetre les idees i propostes a la resta de responsables?

Fent repàs de la meva trajectòria personal i laboral els dubtes es van anar esvaint a poc a poc: fa molts anys que volto per tot el municipi, des de l'escola Ferran i Clua, l'institut Arnau Cadell, l'Escola d’Arquitectura del Vallès, sempre implicat amb un munt d'iniciatives i col·laborant amb entitats com el Club Muntanyenc, on vaig ser-hi des de monitor de lleure fins a la presidència; les festes majors, les cooperatives en cessió d'ús, els projectes d'innovació educativa, les comissions de treball del barri de la Floresta, etc. També he tingut la sort de treballar i aprendre en alguns despatxos d'arquitectura i en els Ajuntaments de Barcelona, del Prat de Llobregat, de Rubí i de Sant Cugat, exercint d'arquitecte municipal en diversos serveis d'urbanisme, fet que em dona una perspectiva àmplia del seu funcionament i de les possibilitats de millora.

L'endemà vam tornar a parlar i vaig confirmar la meva decisió d'acceptar la proposta. Amb molta il·lusió, emoció i agraïment, ara començo una nova etapa de la meva vida que espero gaudir plenament i aportant tot el viscut. Jo ja he fet el primer pas per impulsar el Sant Cugat de demà. Ara et toca a tu, ens toca a tots i totes.

FRANCESC DUCH és el número de la candidatura ERC-MES a les eleccions municipals



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.