El 28 d'abril omplim les urnes de dignitat


  • Comparteix:

david.miralles

David Miralles


Publicat: el 22/abr/19
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

L'independentisme té una força colossal quan s'ho proposa. Però, per continuar tenint aquesta força, els 2,3 milions de votants hem d'anar a votar. No ens podem quedar a casa. Cada vot independentista del dia 28-A és un nou disgust per al rei Felip VI, per a la Moncloa, per a les clavegueres de l'Estat i per a tots aquells que utilitzen l'Estat contra els catalans. De les diferents opcions independentistes, la que més molesta, la que volen abatre i silenciar, mantenir empresonada, aquella que té tots els mecanismes de l'Estat en contra, és Junts per Catalunya. El dia 28 molts a Madrid miraran quin és el resultat de Junts per Catalunya, desitjant que no sigui bo. Els catalans decidirem si la nit del 28 volem provocar un daltabaix a la Zarzuela i a les clavegueres de l'Estat, o els volem donar un respir.

Cs, PP i VOX volen el mateix que el PSOE per a Catalunya. Cap d'ells vol negociar amb els independentistes, que representen més de dos milions de catalans, i aplicaran un nou 155 si governen i no tenen enfront al grup parlamentari de Junts per Catalunya fort que els ho impedeixi. El PSOE ha dit en aquesta campanya que la independència no serà mai realitat si ells governen. Aquest PSOE és potser més amable amb les formes, però sempre ens enganya: ho va fer amb l'Estatut i ho fa ara, quan vol fer veure que no hi eren el dia que es va votar l'aplicació del 155. Aquestes votacions van de 155 o 1-O. Et quedaràs a casa el 28-A o omplirem les urnes de dignitat?

David Miralles, candidat de Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.