Quan les urnes parlen


  • Comparteix:

carmela.fortuny

Carmela Fortuny


Publicat: el 27/mai/19
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ahir estàvem convocats i convocades a les urnes, altra vegada. Fa quatre setmanes votàvem a les generals i ahir tocava europees, municipals i EMD de Valldoreix. Hi ho vam tornar a fer!

Massivament els santcugatencs i santcugatenques van sortir a votar, a les municipals un 70,58% això vol dir 44.189 persones (2015 61,09%, 36.730 persones) a les europees un 70,48%, 43.944 persones (2014 56,21% 33.134 persones). Tantes i tantes persones que van organitzar el seu dia de festa per poder exercir el seu dret i complir amb el seu deure. N'estic molt orgullosa de la gent d'aquesta ciutat!

Personalment i des de Junts per Sant Cugat estem molt satisfets, també, perquè hem estat la llista més votada a Sant Cugat, perquè el President Puigdemont ha guanyat de forma clara a les europees i perquè la participació ha augmentat considerablement a la nostra ciutat i en general a Catalunya.

I tot això ho he d'agrair al gran equip amb qual hem afrontat aquesta campanya i a la ciutadania que ha sabut valorar el nostre projecte. Han estat uns mesos intensos treballats amb rigor, amb compromís ferm i amb molta generositat.

Les urnes parlen i és la nostra responsabilitat saber-les interpretar. És el moment del diàleg, de la conversa tranquil·la, de l'escolta activa; el moment de la política, de la bona política, aquella que persegueix el benestar dels veïns i veïnes. Ens esperen 4 anys d'il·lusió i compromís.

Ens hi posem!

Moltes gràcies

CARMELA FORTUNY, ALCALDABLE DE JUNTS PER SANT CUGAT I ALCALDESSA EN FUNCIONS



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.