8.590 gràcies!


  • Comparteix:

mireia.ingla

Mireia Ingla


Publicat: el 28/mai/19
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Després de 48 hores de conèixer els resultats de les eleccions municipals, lluny de pensar que ja està tot dat i beneït, resulta que ens trobem amb escenaris molt diversos. Deixem enrere aquells temps on guanyaven majories absolutes. Aquest diumenge n’hi ha hagut molt poques, i tornem a la tan emocionant i en certa forma, veritable política, amb els acords postelectorals.

Aquesta manera d’entendre la política té en el cas de la municipal encara més raó de ser, ja que la ciutadania s’expressa en base a raons molt concretes i properes, des de l’estat de la vorera de casa seva, fins a les subvencions que rep el seu club esportiu, passant pels carrils bicis i la il·luminació dels carrers. Tants caps, tants barrets.

És per aquesta raó que la candidatura d’ERC-MES hem dedicat la campanya a explicar precisament el nostre compromís amb aquesta colla de demandes i inquietuds i ens hem apartat de debats estèrils sobre el model de ciutat, tan recorrent i alhora tan buit de contingut. El nostre objectiu aquests quatre anys de presència al ple i per als propers quatre anys, ha estat, és i serà sempre les persones, les veritables protagonistes de la ciutat que tenim. El nostre model de ciutat són els santcugatencs i les santcugatenques, i per això l’objectiu polític ha de ser fer una ciutat al seu servei i no al revés.

Amb aquest compromís explícit, diumenge passat vam rebre 8.590 vots, doblant la nostra representació al ple, passant de tres regidors a sis i convertint-nos en la segona força al ple, guanyant a moltes seccions censals.

A banda del nostre gran resultat, les urnes van expressar altres novetats. El PP i Sant Cugat en Comú han desaparegut del ple, l’alta participació els ha passat factura i la llista postconvergent de Junts per Sant Cugat ha perdut suport. Tot això, sumat a l’ascens del PSC, els tres regidors de la CUP-PC i els tres de Cs, ens donen un nou escenari polític obert i que cal aprofitar.

Crec fermament en les oportunitats i, si bé no tot s’hi val, sí que cal contemplar-ho tot per tal que Sant Cugat torni a ser la ciutat de la qual ens sentim orgullosos i pugui oferir als nostres fills i filles un futur santcugatenc pròsper i just. Després de les eleccions la política continua. Posem-la al servei de les persones i del país. 8.590 gràcies per la confiança.

MIREIA INGLA és l'alcaldable d'ERC-MES



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.