El nou Teatre de La Unió


  • Comparteix:

victor.alexandre

Víctor Alexandre


Publicat: el 7/jun/19
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Confesso que em fa molta il·lusió saber que el nou edifici de La Unió, com anunciava Cugat.cat, es troba ja en la seva darrera fase i que a final d'enguany el teatre ja estarà a punt perquè hi veiem els primers espectacles. De moment ja s'ha tret la bastida que tapava el procés de construcció i s'ha de reconèixer que la imatge que transmet, tota de vidre, fa força goig.

Sant Cugat és una ciutat que ha fet una esplèndida aposta per la cultura en totes les seves manifestacions. La prova és l'enveja sana que provoca no sols en ciutats veïnes com Rubí i Cerdanyola, sinó en d'altres que doblen la seva població i que són capitals de comarca, com Sabadell i Terrassa. La cultura és una imatge de marca de la nostra ciutat i són diverses les activitats que, lluny de quedar circumscrites al públic local, atreuen persones d'altres poblacions o fins i tot de Barcelona. El Festival de Poesia, per exemple, n'és una; i el Festival Petits Camaleons, n'és una altra. I, per descomptat, la programació del Teatre-Auditori, que té una mitjana d'ocupació que supera el 80% i és una de les més altes de Catalunya.

Tanmateix, ves per on, estem mancats d'un teatre per a espectacles de petit format, i el Teatre de La Unió serà el lloc ideal. No pas la solució definitiva, perquè és obvi que el Teatre-Auditori necessita una Sala B, però sí una solució temporal per cobrir les necessitats escèniques de Sant Cugat i per afavorir les moltes entitats locals que s'hi dediquen. La meva felicitació a la directiva de La Unió i al govern municipal que ho han fet possible. Fa il·lusió, molta il·lusió.

VÍCTOR ALEXANDRE és escriptor i periodista



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.