Mà estesa i mirada llarga


  • Comparteix:

oriol.cistero

Oriol Cisteró


Publicat: el 4/jun/19
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

A tenor dels resultats electorals del passat 26M, és evident que a Sant Cugat ha canviat força el panorama polític i això es fa evident si seguim les columnes i les tertúlies dels actors polítics de la ciutat. Però no oblidem que el canvi en l'equilibri de forces al consistori és conseqüència única i exclusiva de la voluntat, expressada a les urnes, de la ciutadania.

És, doncs, la població qui elecció rere elecció va dient alt i clar que vol un gir a la gestió de la ciutat. Sant Cugat es mereix iniciar un nou cicle de governança. Deixar enrere els clarsobscurs dels més de 30 anys de gestió basada en la totxana i governs superbis. Fer un gir que gosi mirar lluny, que impulsi i converteixi la ciutat en el referent europeu que molts tenim en ment.

Estem convençuts que aquest és un objectiu compartit per totes les forces polítiques i per tant cal parlar amb tothom i veure quines propostes aglutinen més consens per generar majories que les puguin tirar endavant.

Els temps de les alcaldies absolutistes i els governs monocolor han quedat enrere. Cal, per tant, que les protagonistes en siguin conscients i actuïn en conseqüència. Com sempre ens recorda el nostre company i conciutadà Raül Romeva: mà estesa i mirada llarga. #EtVolemACasa.

ORIOL CISTERÓ és president d'ERC a Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.