Rectifiqui, Sra. Ingla


  • Comparteix:

carles.brugarolas

Carles Brugarolas


Publicat: el 9/set/19
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El nou govern municipal de Sant Cugat s'ha fet a través d'un pacte difícil d'entendre entre ERC, PSC i CUP per barrar el pas a qui va guanyar les eleccions, Junts per Sant Cugat. Per justificar-ho miren de convèncer tothom que els governs precedents no érem nets, que calia 'aixecar catifes' passejant-se per tota la premsa dient que s'han trobat 'pagaments per import d'1,4 milions sense contracte'.

És fals. Mesos abans de les eleccions l'interventor de l'Ajuntament va emetre un informe que detallava les factures en què 'anteriorment a la seva aprovació i reconeixement de l'obligació ha estat necessària la seva convalidació i reconeixement de crèdit'. És a dir, són despeses que pel que sigui no han pogut ser tramitades normalment i han requerit una aprovació diferent, com ara licitacions endarrerides, que han quedat desertes o despeses urgents. És simplement això. L'informe també diu que 'no s'ha observat perjudici econòmic per a aquesta Administració' i proposava adoptar 'les mesures necessàries per evitar aquestes situacions', cosa que ja es va fer com sap tothom.

Cap polític pot aprovar en solitari ni despeses ni pagaments, sempre cal la signatura dels tècnics corresponents, de la intervenció, la secretaria i el tresorer. Estan suggerint Sr/es. Ingla, Soler i Gibert que totes aquestes persones són corruptes o que s'han aplanat a ordres il·lícites de l'esfera política? Perdonin-me: vostès no en tenen ni idea, o el que és més greu, pel seu interès polític no han tingut cap problema a llençar tota mena d'acusacions que saben perfectament que són falses afectant greument la credibilitat de la institució que els paga i comprometent també molts empleats públics.

És gravíssim! Des de Junts per Sant Cugat hem exigit una rectificació i una excusa pública davant el personal públic afectat i el conjunt de la ciutadania. Que deixin de justificar el pacte antinatural que han fet llençant merda i mentint tothom. Que governin millor que nosaltres! Per aquí sí, en defensa de l'interès públic, ens trobarien al costat.

CARLES BRUGAROLAS és membre de Junts per Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.