Parlem d'esport?


  • Comparteix:

eloi.rovira

Eloi Rovira


Publicat: el 23/set/19
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ara fa uns dies, vam poder llegir en una entrevista a la regidora d'esports on avançava les propostes de govern per aquest nou mandat, i les veritat és que ens van sorprendre. Però no precisament per les novetats o propostes, més aviat per la manca de projecte, la voluntat d'aturar-ne d'altres ja en marxa i el desconeixement de tot el què ha passat aquest quatre anys.

L'única proposta que hem pogut llegir envers els equipaments fa referència al manteniment de les instal·lacions esportives, cosa que és intrínseca al propi dia a dia de la gestió dels equipaments esportius. Hi ha molts projectes en marxa pels quals és necessari seguir apostant per fer de la xarxa d'equipaments esportius una eina que respongui a les necessitats de la ciutadania i les entitats. La coberta de la piscina del Parc Central, el Bike Center, la zona esportiva de Mira-sol, el Pavelló de Gimnàstica Rítmica, les cobertures de pistes, entre molts altres temes, no haurien de caure de l'agenda d'inversions.

Tampoc no vaig entendre la decisió d'aturar el programa municipal de valors, i menys anunciar-ho amb la temporada ja en marxa i per la premsa. Un programa que ha estat desenvolupat amb les entitats de la ciutat (més de 20 clubs, associacions i centres educatius) i cinc partners europeus amb prestigi reconegut en l'àmbit dels valors a l'esport; reconegut per programa europeu ERASMUS+; que a més, està vinculat a la valoració econòmica dels projectes esportius, així com la bonificació total del preu públic per l'ús de les instal·lacions; a més de quatre anys de recorregut, mereix un reconeixement més gran per l'actual equip de govern i una aposta ferma per l'esport com a eina de formació i desenvolupament dels i les esportives de Sant Cugat.

Des de Junts per Sant Cugat, creiem que la millor manera de desenvolupar els projectes de la ciutat és treballant amb els agents que hi estan implicats. I evidentment, quan es prenen decisions, poden agradar o no, i cal respectar-ho. Però crec sincerament que abans de prendre decisions s'hauria de parlar amb tots aquells i aquelles que han treballat durant anys per fer realitat els projectes i enriquir la vida esportiva de la ciutat.

Nosaltres tenim un bon projecte.

ELOI ROVIRA I CAMPOS és regidor de Junts per Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.