Venen dies difícils


  • Comparteix:

gemma.aristoy

Gemma Aristoy


Publicat: el 8/oct/19
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Sembla que aviat es farà pública la sentència de la presidenta Forcadell i dels consellers i conselleres empresonats. Algunes entitats, com el Tsunami Democràtic, ens estan mantenint en alerta per respondre de manera col·lectiva i donar tot el nostre suport al presos i preses polítiques, entre ells un conciutadà nostre: en Raül Romeva.

No em trec del cap les paraules que va dir en Raül a la Diana, la seva dona, en la segona visita a la presó: 'CAP RETRET'. Ho explica al seu llibre. Les seves paraules es fan difícils de pair i de mantenir perquè veiem la injustícia, no entenem tot el que passa a nivell polític, ens sembla que hi ha divisió entre els partits independentistes...

No puc donar lliçons de res ni a ningú, però em permeto fer una reflexió, malgrat no tothom la compartirà.

D'entrada, vull exposar que la unitat que alguns demanen no ens aglutina a tots. La possibilitat que els diferents partits independentistes ens puguin representar recull millor les idees de cadascun de nosaltres i ens permet triar aquells amb qui trobem més semblança. I vull aclarir que l'objectiu dels partits independentistes sí que és unitari: la independència en forma de república catalana. Demanaria que no en dubtés NINGÚ.

D'altra banda, i davant de la sentència previsiblement injusta que està a punt d'arribar, crec que hem d'actuar:

La resposta ha de ser massiva i conjunta, sense mandres. Omplir els carrers i mostrar al món que la ciutadania catalana està en contra d'aquesta sentència. Que ens tornin a veure, tal com vam fer l'1 d'octubre, mantenint-nos ferms, junts, serens i pacífics - com no pot ser d'una altra manera. Reaccionem davant aquest embat antidemocràtic. Encara som molts els que no hem fet canvis de caixa o banc, de companyia telefònica, d'aigua, llum i gas. Canviem-ho conjuntament, marquem-nos una data!

Per les persones preses i exiliades, pels nostres representants polítics.

GEMMA ARISTOY és regidora d'ERC-MES



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.