Servir o servir-nos?


  • Comparteix:

anna.cano

Anna Cano


Publicat: el 6/feb/20
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Amb freqüència, quan passejo pels carrers de Valldoreix, els veïns em paren, em comenten els seus problemes i em fan diverses peticions: millores a les voreres, més regularitat en els busos, actualització de les parades, o la urbanització del sector de l'avinguda del Baixador, la millora de la recollida selectiva dels residus, etcètera. Per a mi, és una gran satisfacció escoltar-los i recollir les seves demandes.

Ara bé, mai no m'han parat per dir-me que els representants polítics de l'EMD de Valldoreix estàvem mal pagats i que per això ens haurien d'augmentar el sou.

Per posar als lectors en situació, fa sis mesos tots els grups polítics ens vam asseure, i vam ser capaços d'arribar a un acord de retribucions dignes i raonables. Amb això, a més, estalviàvem diners a la EMD de Valldoreix, per primera vegada en molts anys, que es podrien utilitzar en el que veritablement és necessari per als veïns. Què més volíem? La nostra posició, a més, sempre ha estat clara en aquest sentit.

Diners que podien anar destinats a altres partides pressupostàries, per exemple pintar l'escola bressol. Malauradament, però a l'últim ple de gener, aquest acord es va desfer. L'equip de govern i els vocals de la resta de partits van pactar, a esquenes meves i del meu partit , augmentar-se el sou.

En concret, un 31% el sou dels vocals i un 11% el de l'equip de govern (exceptuant el President). Evidentment no van comptar amb Ciutadans perquè saben que hi estem radicalment en contra d'aquesta mesura que només busca un vergonyós ànim de lucre personal.

Per això, des de Ciutadans demanem a l'equip de govern i a l'oposició que reflexionin i que no intentin tapar aquest fet amb excuses com 'que s'ho mereixien' o 'que d'aquesta manera ajudaran més als nostres conciutadans'.

A Ciutadans volem pensar que tots hi som a la política per servir, i no pas per a servir-nos. Però amb mesures com aquesta l'únic que s'aconsegueix és desprestigiar la política i que la ciutadania s'hi allunyi cada cop més. Una llàstima, tot plegat.

ANNA CANO és vocal de Cs a l'EMD de Valldoreix



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.