I patapam!


  • Comparteix:

sandra.casat

Sandra Casat


Publicat: el 17/feb/20
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

I en un segon tot canvia... passo d'estar gestionant 1.000 coses a estar en mans d'altres persones; passo d'anar en moto tan tranquil·la a estar dins d'una ambulància amb gent desconeguda que em cuida. I és que sovint donem massa valor als grans temes, a tot el que és visible i 'important' i massa poc a tot allò que té a veure amb les persones que tenen cura de nosaltres, i ens oblidem que la cura és essencial per viure.

La cura, un valor associat al gènere femení que hauria de ser universal i que poques vegades es reconeix en els grans discursos.

Ara farà un any vaig decidir formar part d'una llista electoral amb la voluntat de poder fer més coses per a la meva ciutat, i una cosa que em va atraure d'aquesta llista és que estava configurada per persones amb moltes ganes de tenir cura dels que tenim a prop, de servir a la nostra ciutat i això m'il·lusiona. M'il·lusiona pensar que volem el millor per al nostre poble; i patapam! Em trobo amb la política, un espai que hauria de recuperar el seu sentit de servei a la ciutat i deixar de banda els bàndols. Un espai encara amb molts trets associats al poder i a la desconfiança, i em sobta aquesta mena de rivalitat, quan el que hauríem de fer és intentar arribar a acords. Deixem d'atacar-nos i cuidem-nos, deixem de desconfiar els uns dels altres i parlem-ne. Crec que les coses serien molt millor per a molta gent.

M'agradaria acabar donant les gràcies a les persones que em van ajudar divendres 7 de febrer al camí de Can Minguet. En un moment en què et sents tan vulnerable és preciós veure com et cuiden.

SANDRA CASAT és regidora de Junts per Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.