El govern ens acusa de 'lladres'


  • Comparteix:

carmela.fortuny

Carmela Fortuny


Publicat: el 18/mai/20
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

La ciutadania aprova amb nota el grau de satisfacció de viure a Sant Cugat. Ens agrada pequè és una ciutat dinàmica, educadora, verda, una ciutat saludable que ens ha permès un confinament més amable. Sant Cugat és com és perquè durant 40 anys els diferents governs locals hi han dedicat molt esforç, des de l’alcalde Àngel Casas del PSC, passant pels governs de CiU+ PP, CiU+ ERC, CiU a soles i PdeCat- Demòcrates + PSC.

Per a la transformació de la ciutat s’han tirat endavant molts projectes, s’ha fet molta feina. Seríem una ciutat de 200.000 habitants i bona part de Collserola estaria urbanitzada si no s’hagués fet aquesta aposta decidida per un model de ciutat que tant estimem.

Això és el que hem de fer des de la política, fer que les coses passin, donar directrius perquè la maquinària de l’Ajuntament s’orienti a fer realitat el projecte de ciutat triat a les urnes. L’Ajuntament disposa d’un equip de professionals que gestionen els projectes i donen el seu imprescindible vist i plau. Si no hi ha vist i plau, no hi ha projecte! Són diners públics i el rigor ha de ser màxim.

Durant aquests 40 anys de democràcia, el clima institucional sempre ha estat constructiu. Embrutar, dir que som una colla de lladres, no és altra cosa que qüestionar la professionalitat i ètica de tots els funcionaris públics.

No seré jo qui defensi les pràctiques corruptes. Les condemno amb rotunditat.

El Tribunal Suprem, en la sentència del cas Palau, assenyala culpables, fixa unes penes i unes indemnitzacions milionàries per a retornar allò que van manllevar, però NO HI CAP POLÍTIC NI CAP FUNCIONARI DE L’AJUNTAMENT DE SANT CUGAT INVESTIGAT, ENCAUSAT O CONDEMNAT.

Això, al govern actual no el tranquil·litza sinó que el mobilitza a calumniar a la gent de Junts per Sant Cugat.

Demano al govern ERC-PSC-CUP que facin de polítics i no de jutges. Els demano que resolguin problemes, que ara mateix n'hi ha molts. Deixin de gesticular i treballin perquè aquesta ciutat ens continuï agradant com fins ara.

CARMELA FORTUNY és regidora i portaveu de Junts per Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.