Reactivem la cultura, la vida i l'economia


  • Comparteix:

esther.madrona

Esther Madrona


Publicat: el 19/mai/20
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Sant Cugat entra a la fase 0,5, una fase intermitja que permet, entre d'altres, començar a obrir museus i biblioteques. Sembla que la cultura comença a reapropiar-se dels seus espais, després d'una aturada forçosa fa més de dos mesos.

Mica en mica s'aniran obrint aquests espais, sempre garantint les mesures de seguretat i salut necessàries per a les persones usuàries i per a les persones treballadores d'aquests espais. Caldrà que aprenguem a relacionar-nos d'una forma diferent en aquests espais, una oportunitat per veure la nostra ciutat amb uns altres ulls. Una primera escletxa de contacte amb la cultura.

A Sant Cugat tenim diversos museus per visitar, tant públics com privats: la fase 0,5 és una bona oportunitat per (re)descobrir aquests espais i aconseguir que entre tots i totes activem la cultura santcugatenca. I una xarxa de biblioteques de proximitat per a tota la ciutadania que ja es prepara per reobrir portes.

El sector cultural és un dels sectors que sortirà més perjudicat d'aquesta aturada forçada, ja que està governat per una gran incertesa i el condicionament de fer actes davant d'un públic (considerat actualment) multitudinari.

Ens toca pensar que hi ha moltes persones treballadores del sector cultural, un sector que té un fort component social i és un gran motor econòmic tant a la ciutat com a tot el país. Toca reactivar l'economia, i reactivant la participació cultural, reactivarem la ciutat, la vida i l'economia.

ESTHER MADRONA és tinenta d'alcaldia de Cultura



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.