Comissaria de districtes


  • Comparteix:

francesc.carol

Francesc Carol


Publicat: el 28/jul/20
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Un dels projectes més importants d'aquest mandat en matèria de seguretat és la creació d'una comissaria de districtes. Una manera d'apropar de forma més efectiva la seguretat als ciutadans de Mira-Sol, Valldoreix, la Floresta i les Planes. Seguint, d'aquesta manera, l'objectiu polític encetat per aquest govern del canvi en descentralitzar els serveis i distribuir-los als districtes.

D'aquesta manera, s'augmenta la tendència d'un Sant Cugat multi centre on, la descentralització dels diversos serveis, permet millorar aquest servei a tots els ciutadans de la perifèria i, al mateix temps, una mobilitat que limitarà el nombre de cotxes que arribin al centre.

Aquesta comissaria de districtes que estarà construïda en un lloc visible ajudarà a augmentar la sensació de seguretat en aquests diferents districtes i barris i permetrà, degut a la seva proximitat, una actuació més ràpida donat el cas i una més pròxima presencia policial. La intenció és que en un futur proper, els ciutadans dels diferents districtes de Sant Cugat puguin dur a terme determinades gestions en aquesta comissaria evitant així, desplaçar-se a la comissaria principal del centre.

En definitiva, la comissaria de districtes, que juntament amb les càmeres de detecció de matrícules que aviat instal·larem i l'augment d'efectius policials, permetran reduir encara més el nombre de delictes als districtes: una reducció de delictes que continua sistemàticament en baixada des de l'inici del nostre govern.

Una clara aposta per la seguretat intel·ligent al servei de les persones.

FRANCESC CAROL (ERC-MES) és regidor de Seguretat Ciutadana, Via Pública i Benestar Animal



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.