Així són per dins els mòduls nous de l'escola La Mirada

Els alumnes del centre conviuran en aquest espai fins al curs 2023-2024


Temes relacionats

Llum verda a la reubicació de l'edifici de La Mirada ( 5/mar/20)

Els nous mòduls de La Mirada obligaran a traslladar el parc infantil del barri (17/gen/20)

La Mirada creixerà en dos espais separats fins a tenir l'edifici definitiu (24/des/19)

La nova escola La Mirada haurà d'esperar com a mínim tres cursos (25/oct/19)


  • Comparteix:

Tot a punt a l'escola La Mirada per començar el curs amb unes instal·lacions noves. El centre creix aquest any amb quatre mòduls nous provisionals, que s'han ubicat al parc de la Guineu de Volpelleres. En total, són 668 metres quadrats més, més 16 de porxo, per poder absorbir el creixement de l'escola fins al curs 2023-2024, quan està previst que estigui enllestit el centre definitiu.

Cugat Mèdia ha entrat dins les noves instal·lacions, que el personal del centre està últimant. La directora de La Mirada, Clara Caso, ha explicat que es tracta mòduls nous, que ofereixen 'unes condicions òptimes' a l'alumnat i que queden lluny del concepte de 'barracons'.

De fet, ja han quedat instal·lats els mòduls necessaris per encabir els alumnes del curs vinent. De moment, els alumnes de primària són els que estrenen aquestes instal·lacions noves, mentre que els d'educació infantil es mantenen als mòduls antics, ubicats darrere l'escola l'Olivera.

La previsió és mantenir així l'escola fins a tenir enllestit l'edifici definitiu. El tinent d'alcaldia d'Urbanisme, Francesc Duch, ha assegurat que, tot i les conseqüències de la Covid-19, no hi ha nous endarreriments. S'espera tenir a principis d'any el projecte modificat i adaptat al nou emplaçament.

L'entorn de l'escola
Per poder ubicar els nous mòduls de La Mirada, ha calgut suprimir la zona infantil de joc El Patufet, que es traslladarà a un nou emplaçament dins el parc. A més, s'arrenjarà la zona i es construirà una pista esportiva.






Clara Caso

Amb unes condicions òptimes, tenen grans passadissos, tenen aules com qualsevol escola i bombes d'aire que moltes no en tenen. Amb la decoració queda un espai acollidor.

Francesc Duch

Està tot sota el previst. Estem treballant en el nou projecte de l'escola i la modificació del planejament. Per a nosaltres és una prioritat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.