Per a tu, Melba


  • Comparteix:

bibiana.navarro

Bibiana Navarro


Publicat: el 24/set/20
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

No em miris així, com si jo fos l'única per a tu en aquest món, com si jo fos la teva més bonica casualitat, com si jo fos la teva millor sort. No em miris així si després has d'anar-te'n.

No, no sempre és fàcil deixar anar a algú. Algunes vegades això requereix molt de coratge perquè deixar anar algú és deixar anar una part important de tu, una part que quan se'n va et deixa buida i fa que mai més tornis a ser la mateixa.

Fa temps que no estàs bé, que et vas pansint, que el teu cos es consumeix, s'envelleix i emmalalteix ràpidament, que malgrat encara tens força, ell no t'acompanya...se't veu molt cansada, desgastada, dèbil, no te'n vagis encara.

Ja sé que arribarà el dia, que jo t'ajudaré si necessites aquesta empenta per poder marxar en pau, saps que pots comptar amb mi, que faré el cor fort perquè aquest viatge que emprendràs sigui el màxim de plaent possible, perquè te'l mereixes, et mereixes això i més, et mereixes un final de 10.

Encara recordo quan vas entrar a les nostres vides, aterrida i desconcertada, rescatada d'una antiga mala vida però, també, des d'aquell primer segon en què et vaig veure... afortunada, t'esperava una vida plena d'il·lusions, d'aventures, de sorpreses, d'AMOR.

I vam començar de seguida a ser molt feliços amb tu, i van arribar els nens, i vas fer-te'ls teus des del primer dia, i han crescut amb tu, i et veuen com una germana, i tampoc volen que te'n vagis.

Només tinc floretes per a tu, agraïments, records meravellosos, el teu amor incondicional és tan gran que sé que és aquest el motiu de la teva lluita diària per seguir amb nosaltres.

Cada dia, sense falta, seguiré fent-te aquests petons de comiat amb gust de 'no te'n vagis, queda't una mica més'.

BIBIANA NAVARRO és membre de la Plataforma Animalista Sant Cugat (PAS)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.