Ocupació i inseguretat


  • Comparteix:

anna.cano

Anna Cano


Publicat: el 24/set/20
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

La inseguretat és un dels punts que més preocupen els veïns de Valldoreix, segons l'últim estudi de l'Observatori Sociològic Sant Cugat d'aquest passat juliol. Un dels punts pels quals ha pogut créixer aquesta inseguretat és l'okupació, un acte il·legal que vivim de molt a prop. Les ocupacions d'immobles a la ciutat han crescut després del confinament, arribant a 26 casos, el doble que fa un any, amb Valldoreix i La Floresta com a zones més afectades.

Però és una realitat que estem vivint arreu del territori nacional. En els últims anys són molts els propietaris que es troben un dia sense poder entrar a casa seva i amb algú que ha pres possessió d'ella. Això es converteix més tard en un problema judicial que dura anys.

A Ciutadans defensem la llei i la propietat privada, i creiem necessari actuar amb rapidesa en aquest àmbit. Per això des del nostre grup municipal proposem, també per a Valldoreix, l'elaboració d'un Pla Municipal contra l'okupació il·legal amb la finalitat d’'assegurar i agilitzar la devolució dels immobles, a més de reforçar les mesures que siguin necessàries per vetllar per la seguretat i la convivència veïnal.

No podem permetre que un acte il·legal es converteixi en normalitat. Des de Cs ja estem proposant mesures a totes les administracions polítiques i d'aquesta manera lluitar contra aquesta xacra.

ANNA CANO és vocal de Cs a la junta de veïns de Valldoreix



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.