Moltes gràcies i endavant!


  • Comparteix:

carmela.fortuny

Carmela Fortuny


Publicat: el 28/set/20
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Una de les millors experiències que recordo és la de quan era monitora de l'Escoleta, compaginava els estudis de pedagogia amb la feina de monitora. Encara conservo molts amics i amigues d'aquell moment. Al llarg dels anys he vist créixer molta de la mainada que vaig ajudar a pelar la poma de les postres o a qui vaig curar amb topiònic una petita ferida. Una feina entranyable si t'agrada la canalla i en la que aprens com funciona l'univers escolar.

Enguany hem iniciat un curs de forma ben estranya de resultes de la pandèmia. Molta gent hem reconegut i elogiat la feinada del personal docent, de les administracions, de les famílies i dels infants davant una situació tan extraordinària. Realment es mereixen aquest reconeixement.

A l’escola, però, els infants conviuen amb moltes altres persones que conformen l’univers escolar. Aquestes, igual que el professorat i els infants, el passat mes de març es van trobar amb l’escola tancada. Alguns eren serveis essencials, altres podien teletreballar però la majoria van anar a parar a un SEPE col·lapsat amb la incertesa que això suposa.

Per això i des d’aquí vull reconèixer la feina de totes les persones que tot i no ser docents dediquen molt d’esforç perquè l’escola funcioni. Estic parlant dels monitors i monitores que han hagut d’adaptar tota la seva tasca per garantir les mesures sanitàries i alhora tenir cura dels nens i nenes en els espais de lleure i menjar; dels vetlladors i vetlladores; també del personal de cuina que continua preparant menús amb una logística molt complicada; del personal de neteja que te l’escola com una patena; del personal d’administració i consergeria tant important en una escola com les persones que fan possible, des de les entitats, les activitats extraescolars.

Finalment, no em puc deixar el personal de les brigades municipals que està pendent del manteniment dels centres i el seu espai verd, ni de la policia local que vetlla les entrades i sortides, enguany molt més complicades.

A tots i totes moltes gràcies i molta força!

Carmela Fortuny és regidora i portaveu de Junts per Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.