Segona onada


  • Comparteix:

anna.cano

Anna Cano


Publicat: el 15/oct/20
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Malauradament, ja estem ficats de cap a la segona onada de la Covid-19. Sant Cugat és un dels 15 municipis del Vallès al qual s'estan aplicant noves mesures per reduir els contagis: tancament de bars i restaurants, evitar les aglomeracions durant l'activitat comercial o la tornada al teletreball...

L'inici del curs escolar i la tornada a una suposada "normalitat" posa de manifest la precarietat de l'economia local, afectant de ple al comerç, la restauració i l'oci nocturn.

Sant Cugat és un municipi amb una vinculació especial amb el teixit econòmic i comercial que requereix prendre mesures compromeses de reactivació després d’aquests mesos de cap o molt poca productivitat.

És per això que des de Ciutadans Sant Cugat volem donar suport a aquests sectors i considerem que es necessiten noves solucions que permetin la reactivació dels sectors més afectats com són la restauració o l'oci nocturn.

El comerç local necessita accions promocionals atractives perquè els ciutadans prefereixin comprar al comerç de la ciutat, accions que s'haurien d'estendre (sempre complint les normatives dictades) al sector de l'oci nocturn per així, almenys, pal·liar les pèrdues generades amb aquesta pandèmia.

Les persones són la prioritat d'aquesta crisi, però no hem de deixar de banda la part econòmica. És per això que des de Ciutadans reclamem a les administracions que actuïn de forma més efectiva i amb les mesures apropiades per reduir tot el possible l'impacte de la Covid-19. És la nostra obligació.

La primera onada ja ens va posar a prova i amb l'experiència obtinguda. Ara els ciutadans hem de seguir esforçant-nos per actuar amb prudència, responsabilitat i màxima col·laboració perquè entre tots puguem aconseguir sortir d'aquest malson.

ANNA CANO és vocal de Cs a Valldoreix



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.