La Fiscalia tanca i arxiva la investigació


  • Comparteix:

carmela.fortuny

Carmela Fortuny


Publicat: el 9/nov/20
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Dijous passat Cugat.cat publicava: 'La Fiscalia arxiva la investigació de les contractacions de l'Ajuntament engegada per una denúncia Cs de Sant Cugat'. Certament és una bona notícia que, després d'un any d'indagacions, la Fiscalia tanqui i arxivi la investigació sobre les contractacions municipals fetes entre el 2017 i el 2018 i arribi a la conclusió que no existeixen infraccions penals.

Si bé la denúncia la va iniciar el grup de Cs, el tripartit (ERC, PSC i CUP) la va aprofitar des del minut zero a la campanya electoral per a justificar el pacte i, durant aquest darrer any i mig de govern, per a desprestigiar els equips anteriors i justificar el canvi.

En política, igual que en la vida, es pot jugar net o brut, es poden fer trampes o ser honest, es pot ser sincer o amagar la veritat, es pot encendre foc o mirar de rebaixar la brasa. Efectivament hi ha diferents maneres de fer política. La del joc brut o la del joc net. La d'oferir diàleg o la de girar la cara. La de fer propostes o la de rebutjar-les. La de tirar endavant o la de paralitzar-ho tot. Resumint: la que respecte a l'altre o la que li falta el respecte.

Em sorprèn que un partit històric com ERC a Sant Cugat s'instal·li en aquesta manera de fer pròpia d'altres formacions que, efectivament, opten per la política de la desqualificació, la difamació i l'enfrontament. En definitiva, tanquen la porta a fer política en majúscules, reduint el seu projecte de ciutat a precisament això, desqualificar l'adversari sembrant obres de dubte constants amb una clara voluntat de confondre a la ciutadania.

Com us deia, estem satisfets, però alhora molt dolguts i dolgudes. Totes aquestes acusacions van més enllà de l'àmbit polític, afecten persones que han decidit dedicar uns anys de la seva vida a la millora de la ciutat amb tota legitimitat. No tot s'hi val amb l'adversari polític. Per tant, agrairíem a l'alcaldessa i els seus socis una disculpa i joc net per treballar pel bé dels veïns i veïnes de Sant Cugat.

Carmela Fortuny és regidora i portaveu de Junts per Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.