Repte superat


  • Comparteix:

esther.madrona

Esther Madrona


Publicat: el 12/gen/21
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Sense cavalcada i sense envelat. Aquest era el punt de partida per preparar les activitats del Nadal a Sant Cugat.

Quan dèiem "no serà fàcil ni igual, però serà Nadal" ens referíem a, sempre garantint la protecció de la salut de les persones, aconseguir protegir també una part tocada per la pandèmia: la necessitat de formar part d'un tot, la contribució de la cultura en possibilitar el benestar emocional tan necessari en aquests temps que ens ha tocat viure.

Més enllà dels números (d'activitats i d'assistència) podem veure que l'oferta cultural i de lleure d'aquest Nadal ha arribat a tota la ciutat. En barris com el de Volpelleres s'ha pogut gaudir de diverses activitats esportives, com també a la Floresta, a el barri del Monestir-Sant Francesc i a Mira-sol.

Tots els centres culturals han actuat com a veritables centres de proximitat i han tret el millor d'ells mateixos: des d'espais sensitius a la Casa Aymat, a tallers de tapís, passant per tallers de cuina i tot tipus d'espectacles familiars, juvenils i per a tot el públic en general.

La pandèmia ha condicionat clarament la programació de les activitats nadalenques, però hem pogut superar-los amb compromís i imaginació. Els i les talleristes van fer ús de mascaretes transparents per garantir la correcta comprensió per part dels assistents, i la reserva d'invitació prèvia ha fet que les activitats es desenvolupessin sempre de manera segura.

En aquest punt, volem donar les gràcies a totes aquelles persones que, sabent que finalment no podien utilitzar la invitació, la deslliuraven perquè algú altre en pogués fer ús. L'índex d'invitacions adquirides però no gastades ha estat mínim, i això ha estat gràcies a vosaltres!

En aquest context és important no perdre de vista que des de l'administració també hem de cuidar les persones, i ho hem fet gràcies a la col·laboració amb entitats, col·lectius i professionals locals, i amb la complicitat de totes les persones i famílies de la ciutat. Gràcies a tot això, hem pogut oferir unes 300 activitats que ens han portat de nou les nostres tradicions, al mateix temps que hem innovat en formats i llenguatges.

Arribar a tota la ciutat, a tots els barris, a totes les edats i a tots els gustos. Aquest era l'objectiu que ens vam marcar. I sembla que l'hem aconseguit.

Seguim!

ESTHER MADRONA (ERC-MES) és tinenta d'alcaldia de Cultura, Educació, Esports i Joventut



  • Comparteix:

COMENTARIS

Repte superat ... segur ?, tot els santcugatencs, estem visualitzant les moltes mancances de l'actual govern municipal, temes pendents de fa mes de 2 anys (obres rotonda "hípica", bosc de Volpelleres, desplegament mal fet de la dita anella verda, incapacitat evident de fer front els efectes del covid19 en el comerç local, un clàssic, els cartells de es traspassa...) menys autopompa i una mica mes d’autocrítica. En política es pot fer de tot, menys el ridícul.

Pere Ferrer Morello. Enviat el 12/gen/21


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.