Fer de la necessitat virtut


  • Comparteix:

carmela.fortuny

Carmela Fortuny


Publicat: el 18/gen/21
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Sabeu que m'agrada caminar, córrer, pedalar... Tant se val si són corriols, muntanyes, senders, camins o carrers. De sempre que he caminat Sant Cugat, m'agrada conèixer cada carrer, cada barri, descobrir racons, trobar-me amb la gent, xerrar una estona, conèixer i compartir històries que omplen de vida Sant Cugat.

Parlem de tot, de mobilitat, de transport públic, d'enllumenat, de recollida d'escombraries, però també parlem de solitud, de necessitats d'habitatge, d'escoles bressol o de serveis de salut. M'agrada molt caminar, i caminar la ciutat em permet escoltar la gent, les seves inquietuds, preocupacions i opinions, és una de les principals raons del perquè dedico uns anys a la política local.

Quan camines Sant Cugat, sempre hi ha coses que et fan sentir orgullosa de la feina feta pels anteriors governs, tenim una ciutat preciosa, ben planificada i equipada i això és fruit de la bona feina feta, d'hores i hores dedicades a projectar, planificar i executar projectes de ciutat.

Em sento orgullosa de la ciutat que tenim, amb les seves virtuts i els seus reptes i comprovo cada dia que aquest orgull és compartit per molts veïns i veïnes la qual cosa encara m'anima més a continuar treballant per Sant Cugat.

Si camino la ciutat sola, m'ajuda a reflexionar, si ho faig amb l'equip, el carrer esdevé el millor local i el millor fons de pantalla per despatxar els temes que ens han d'ocupar, i si ho faig acompanyada d'algun veí o veïna el passeig encara és més profitós, a banda de fer una mica d'exercici podem compartir visions i opinions sobre el terreny i això no té preu.

Agraeixo la companyia de tots i totes els que camineu amb mi, dels que m'ho heu demanat, i convido a qui ho vulgui fer que m'ho digui, estaré molt contenta de fer-ho.

La pandèmia ens posa moltes limitacions, però caminar, passejar i xerrar una estona no ens posa en risc, sinó tot el contrari, fem de la necessitat virtut, caminem Sant Cugat, caminem junts.

CARMELA FORTUNY és portaveu i regidora de Junts per Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.