Som-hi


  • Comparteix:

albert.salarich

Albert Salarich


Publicat: el 25/gen/21
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Des de Junts per Sant Cugat vam impulsar una moció als plens de desembre i gener passats amb l'objectiu de generar una comissió operativa (o com li vulguem dir) per al sector de l'esport. Que després de 20 mesos puguem conèixer quins plans té l'actual equip de govern per al sector de l'esport a la nostra ciutat. A dia d'avui no els coneixem i continuem en la mateixa situació que us vaig descriure el juliol de l'any passat en aquest mateix mitjà, on introduïa la necessitat de posar damunt de la taula el Pla estratègic de l'esport i començar a prendre decisions dins del context actual. Sobretot pels esforços que creiem que hem de donar a l'esport de base estructurat, aquell que educa en els hàbits saludables i en l'alfabetització física per mitjà de l'esport.

A Sant Cugat comptem amb prop de 20.000 habitants dels 5 als 20 anys i en aquesta franja d'edat tenim uns 13.000 esportistes; d'aquests, quasi 10.000 són esport federat i prop de 3.000, esport escolar. El 85% de la població escolar realitza activitat física i esport fora de l'horari lectiu. És molt evident la importància de tot el gruix de població que afecta i és molt evident també el servei públic que fan les entitats, que són el motor que posa en marxa l'esport.

Des de Junts per Sant Cugat hem fet allò que podem fer des de l'oposició: proposar, impulsar en positiu i acordar. Ens alegrem que la nostra moció hagi pogut anar endavant i agraïm el suport de totes les forces polítiques representades a l'Ajuntament, que des del 18 de gener passat diuen:

- Que el govern municipal convoqui ja una comissió operativa per al sector de l'esport.
- Que aquesta comissió proposi accions 2021-2023.
- Que el govern municipal les doti de pressupost.
- Que el Consell municipal les validi i es puguin implementar.

Ara és l'hora de concretar, és l'hora del sector i que les entitats puguin dir-hi la seva. És l'hora de generar diàleg en temes concrets, que permetin fer evolucionar l'esport de Sant Cugat. Som-hi!

ALBERT SALARICH és regidor de Junts per Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.