Treballar per Sant Cugat

Francesc Aguilà

Francesc Aguilà


Publicat: el 26/mai/21
Opinió| Columnes

Els i les socialistes de Sant Cugat sabem que és molt important el contacte directe amb la ciutadania i així ho fem cada setmana amb una o dues visites a llocs del nostre municipi. Volem donar resposta a les demandes de la ciutadania, a la vegada que coneixem equipaments, barris, entitats, empreses, etc. Aquest coneixement de la ciutat ens permet entendre molt millor com està estructurat el nostre municipi i veure aquelles mancances que durant anys s´han deixat de banda i ara els i les socialistes hi posarem fil a l'agulla.

Amb les visites que fem com a PSC, tenim l´objectiu d´arribar a tots els barris de la ciutat i entitats possibles. Per ara, la resposta ha sigut molt bona i el descobriment encara ha sigut millor i més enriquidor per a companys i companyes. Com per exemple, conèixer les entranyes del Teatre-Auditori, poder entendre millor la història de Sant Cugat amb l'exposició 'Vila de Sant Cugat, 900 anys' del Museu o veure les reformes que s´estan fent al barri de Volpelleres per encabir més equipaments.

La política municipal no s'entén sense el contacte de proximitat amb veïns i veïnes escoltant, observant i apuntant les demandes que necessiten. Les xarxes socials estan molt bé per posar contingut i arribar a persones de fora de la ciutat, però la ciutadania agraeix molt més una visita al seu barri o entitat. Aquest record se´ls hi queda més gravat que una història d'Instagram.

Sóc conscient que la ciutadania demana cada vegada més polítics valents i valentes que donin la cara quan les situacions no són favorables. Aquestes visites ajuden a posar-se en la pell de l´altra persona i estar preparat per gestionar situacions de crisis, que no tothom pot assumir.

Per això des del PSC, amb els seus regidors i regidores i membres del partit, estem a disposició dels nostres veïns i veïnes per treballar per a Sant Cugat.

FRANCESC AGUILÀ és secretari de política municipal del PSC Sant Cugat