Jordi Puigneró, vicepresident del Govern


  • Comparteix:

cristina.paraira

Cristina Paraira


Publicat: el 31/mai/21
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

No és la primera vegada que la nostra ciutat té l’orgull de tenir un o més conciutadans de Sant Cugat formant part de l’executiva del Govern de Catalunya. Consellers i conselleres santcugatenques, de diferents colors polítics, han tingut responsabilitats de govern en legislatures passades i cal agrair a tots, el seu compromís amb el nostre País. Especialment, des de Junts per Sant Cugat, reiterem el nostre reconeixement als fins ara consellers Damià Calvet i Àngels Ponsa per tota la feina feta.

Ara, amb la constitució del nou Govern, per primera vegada Sant Cugat té un vicepresident de Catalunya nascut a Sant Cugat i d’això ell n’està molt orgullós.

Un vicepresident que va començar la seva trajectòria política dels del municipalisme, amb el seu pas pel govern de la nostra ciutat de la mà dels alcaldes Lluís Recoder i Mercè Conesa com a regidor.

Els que el coneixem de més a prop o hem compartit projectes amb ell sabem de la seva passió per Catalunya (i pels seus cims!), i per la política.

Sabem de la seva capacitat de treball, de la seva tossuderia i del seu compromís amb els seus principis i objectius i això ens dóna molta confiança perquè sabem que no desistirà a l’hora d’aconseguir-los.

Té estratègia i visió de futur d’una Catalunya digital, socialment avançada i econòmicament capdavantera.

Té les coses clares i hi posa el cap i el cor en tot el que es proposa.

Ara fa uns dies, ell mateix deia que era un honor i una responsabilitat assumir la vicepresidència del govern.

Per a nosaltres també és un orgull el teu compromís i des de Junts per Sant Cugat ens tens al teu costat per ajudar en tot el que puguem per construir un país de progrés i d’oportunitats i treballar decididament per assolir la República catalana.

CRISTINA PARAIRA és regidora de Junts per Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.