Enretiren el mural reivindicatiu #novullmarxar el mateix dia de la seva col·locació

La proposta, de l'artista Ramón Ferreira, va guanyar el concurs Projectes en Obert 2020 de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents


  • Comparteix:

Un agent de la brigada enretirant el mural / Foto: Cedida a Cugat Mèdia

Un agent de la brigada enretirant el mural / Foto: Cedida a Cugat Mèdia

El projecte artístic de Ramón Ferreira #novullmarxar va ser enretirat per un agent de la brigada de l'Ajuntament de Sant Cugat menys de 12 hores després de la seva instal·lació. El mural #novullmarxar és una actuació reivindicativa que es va instal·lar aquest dissabte al matí al pont del carrer Manel Farrés, al Parc Central. El projecte, que alerta de l'elevat preu de l'habitatge a la ciutat, va ser una de les idees guanyadores de la convocatòria Projectes en Obert 2020, de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents de l'Ajuntament de Sant Cugat (XCCP).

L'artista encara no sap el motiu pel qual es va enretirar un projecte que a priori ja tenia l'aval de l'administració local, ja que havia estat premiat dins de la convocatòria de Projectes en Obert 2020. Ferreria lamenta que "la feina de més d'un any s'hagi menystingut així" i ha valorat el que ha passat com a una experiència "molt humiliant". Tot i que el mural ja s'hauria d'haver instal·lat l'estiu passat, es va ajornar per les restriccions de la pandèmia.

Instal·lació dels cartells / Foto: Cedida
Instal·lació dels cartells / Foto: Cedida





Ramón Ferreira

De repente que todo el trabajo y el esfuerzo de un año, desaparezca en tan poco tiempo, es muy fuerte, es muy humillante.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.