Servei públic i rampa professional


  • Comparteix:

josep.maria.marti.rigau

Josep Maria Martí Rigau


Publicat: el 22/jun/21
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Fa unes setmanes vaig coincidir en una tertúlia radiofònica d'abast nacional amb dos professionals més. En totes les tertúlies s'aprofiten els moments de pausa o publicitat per continuar debatent entre els protagonistes i el conductor de l'espai. En aquesta ocasió no hi va haver excepció. I el debat fora d'antena era relacionat amb els màsters post universitaris.

Un dels presents va dir: "Jo no vaig fer màster, però sí que vaig fer pràctiques a Ràdio Sant Cugat i aquí sí que vaig fer una mica de tot i vaig aprendre més que si hagués fet qualsevol mestratge. Ho puc ben assegurar". Aquell periodista, que a més a més avui dia és el subdirector d'un important diari català, ignorava que jo havia tingut una relació, com a membre del Consell d'Administració, amb el mitjà que ell destacava. Jo no vaig intervenir, però aquelles paraules em van omplir d'orgull.

En el meu recent passat en el Consell he pogut constatar que aquest Cugat Mèdia (encara força conegut com Ràdio Sant Cugat) ha aconseguit harmonitzar el servei públic d'informació de proximitat amb la formació
de molts bons professionals que han acabat, en bona part, fent el salt a altres empreses molt potents i que avui en dia són periodistes, productors, tècnics, molt coneguts. No cal dir noms, perquè en són molts i segur que m'oblidaria d'algú i seria injust.

Però l'aspecte de formació i rampa de llançament professional de Cugat Mèdia ha estat, és i ha de continuar sent un motiu d'orgull pel mitjà, per a la direcció, per a l'equip i per a tota la ciutat de Sant Cugat del Vallés. Felicitats!

Josep M. Martí Rigau Expresident del Consell d'Administració



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.