Festa Major i sentit comú


  • Comparteix:

marti.pachame

Martí Pachamé


Publicat: el 24/jun/21
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Gràcies a les vacunes sembla que podem anar tornant cap a una normalitat semblant a la qual gaudíem fins al 2019. L'experiència de la pandèmia està sent una de les proves més dures a les quals ens hem enfrontat des de la segona meitat del segle passat. Moltes famílies han vist com els seus éssers estimats eren víctimes de la cruel malaltia. Molts han sofert la pèrdua de familiars i amics. El nostre record i afecte sempre estarà amb ells.

La nova situació sanitària, que a poc a poc anem conquistant, ens fa ser optimistes sobre la fi d'aquest malson. La llum al final del túnel sembla estar més a prop que mai.

Aquesta setmana tornarem a trobar-nos en la Festa Major de la nostra ciutat, no en les mateixes circumstàncies que en altres ocasions, però sí que en les millors possibles.

La batalla contra la malaltia encara no ha estat guanyada, nous ceps aombren, per la seva facilitat de contagi, la possibilitat d'actes massius.

Per això que cal fer una crida a la responsabilitat, evitant l'excessiva afluència als actes públics i frenant les nostres ganes de recuperar la vida que teníem abans d'aquesta situació.

S'han programat actes per tota la ciutat amb aforaments limitats i als quals cal accedir amb inscripció prèvia, participem amb alegria però amb seny i sentit comú.

Encara que se suavitzin les restriccions actuem amb precaució.

Estem a pocs passos d'aconseguir superar aquesta maledicció, no ho espatllem per voler accelerar el ritme i que això signifiqui tornar a caselles que crèiem definitivament superades.

Bona Festa Major 2021.

MARTÍ PATCHAMÉ és membre de l'agrupació de Ciutadans (Cs) Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.