Dos anys al govern de les Planes


  • Comparteix:

eva.puigjaner

Eva Puigjaner


Publicat: el 14/set/21
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Fent meva una frase de JK Rowling, 'Son nuestras decisiones las que muestran quiénes somos realmente, más que nuestras habilidades' i això és el que va decidir el barri de les Planes ara fa 2 anys. On per primer cop ERC va arrasar en les eleccions municipals.

Tot i que pot semblar molt i molt de temps, 24 mesos no donen per poder posar en dansa tot el que hi ha pendent, ja que amb l'anterior govern, vam sofrir un abandonament total i absolut. Queda molt i molt per fer. Ara bé, si ens aturem i aixequem el cap, no cal gaire temps per veure que les millores són evidents.

El primer que m'agradaria destacar és la disponibilitat. Feia anys i panys que la presència del govern només es veia el dia del pregó de la Festa Major, afortunadament ara és habitual veure-hi regidors/es no sols en els consells de barri, sinó passejant juntament amb l'alcaldessa i intercanviant sensacions, neguits i preocupacions dels veïns. I això, ens fa sentir escoltats i propers. Teníem moltes mancances en aquest sentit.

D'altra banda, també m'agradaria valorar aquelles petites coses que sovint no traspassen i fins i tot passen desapercebudes pel veïnat en general, però que fan que de mica en mica, en forma de degoteig constant canviïn el dibuix del barri. Aspectes com el manteniment del dia a dia, tant de la neteja de les places i els carrers com de la poda dels arbres, les avaries múltiples que van sorgint i que no sempre són fàcils de poder transmetre als responsables oportuns. I això, és viable perquè existeix una línia directa i oberta amb els regidors/es del Consistori, als quals aprofito per donar les gràcies. Mai no he tingut una porta tancada per poder comunicar-me amb ells/es.

I tot això en un moment de pandèmia on la incertesa i les prioritats dels ciutadans de Sant Cugat en general eren d'altres i on l'Ajuntament havia de donar resposta ràpida sense tenir referents anteriors on emmirallar-se.

I en aquest panorama tan canviant on les decisions són crucials, és honest dir que el Govern actual ha posat i posa les persones al centre del seu mandat, com ha de ser. No oblidem que qui fa gran un país, una ciutat, o un barri, és la seva gent.

Seguim...

EVA PUIGJANER (ERC) és vicepresidenta del consell de barri de les Planes



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.