Centenars de joves s'apleguen en un macrobotellot al campus de la UAB

Una convocatòria a les xarxes d'una festa falsa a la Facultat d'Enginyeria ha provocat la trobada il·legal


  • Comparteix:

Les quatre columnes, símbol de la UAB / Foto: Wikipedia

Les quatre columnes, símbol de la UAB / Foto: Wikipedia

Centenars de joves s'han aplegat aquesta passada nit i matinada en un macrobotellot al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Una convocatòria a través de les xarxes socials d'una festa a la Facultat d'Enginyeria –que ha resultat falsa- ha provocat la trobada il·legal, segons ha avançat Rac1. Moltes persones han fet cas a la crida i s'han desplaçat a la UAB en cotxe i tren, però han comprovat que el campus estava buit i l'anunciada festa amb música i Dj's no existia. Tot i això, la munió de gent ha decidit celebrar una festa improvisada amb música i alcohol que s'ha allargat fins a la matinada. Els Mossos d'Esquadra han controlat els accessos a la zona, però no han pogut accedir al recinte en tractar-se d'un 'espai privat'.

Les queixes per la macrotrobada al campus de la UAB ja s'han fet paleses durant aquesta passada nit en els dos últims trens d'FGC entre Barcelona-plaça Catalunya i Sabadell (S2), amb els vagons a vessar de joves per anar al campus de la UAB. "Divendres nit. La gent aixafada al tren BCN-Sabadell d'FGC i molt de jovent que ja no hi pot pujar i que es queda tirat a les andanes. El proper i últim en 45 minuts. Servei públic?", ha denunciat un usuari a Twitter.

Des d'FGC han explicat que davant l'augment de viatgers que han començat a notar a partir de mitjanit, han decidit augmentar el servei de trens. D'aquesta manera, han afegit tres trens entre dos quarts d'una i la una de la matinada. Quan ha tornat a començar el servei a les cinc de la matinada, FGC encara detectava un important nombre de passatgers, i s'ha decidit reforçar el servei amb quatre trens més per tal de minimitzar l'impacte en els usuaris. A banda de l'augment de persones arran del macrobotellot, FGC també ha patit desperfectes en les seves instal·lacions que encara s'estan valorant.

També hi ha hagut problemes al nucli de Bellaterra amb molts cotxes aparcats a l'exterior del campus de la UAB, alterant la calma nocturna dels veïns.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.