Sobre l'autocomplaença dels dos anys de govern a Les Planes (rèplica a l'article d'ERC)


  • Comparteix:

nuria.fernandez

Núria Fernández


Publicat: el 23/set/21
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Llegia tranquil·lament, amb el primer cafè del matí, un article de la vicepresidenta del Consell de Barri de Les Planes, Eva Puigjaner, que traspuava una autocomplaença exagerada amb els efectes del canvi de govern municipal a Les Planes. Tampoc és estrany venint d’una persona que és la representant del mateix partit que governa l’alcaldia de la nostra ciutat.

LLEGEIX L'ARTICLE D'EVA PUIGJANER

Si alguna cosa he après en aquests dos anys en la meva responsabilitat a l'oposició és que Les Planes acumula diversos dèficits importants i que el veïnat està emprenyat. De fet, la sensació que hom pot tenir en llegir l’article de la Sra. Puigjaner és que les coses funcionen prou bé a Les Planes, però només cal assistir i escoltar els veïns i veïnes en el Consell de Barri o passejar i parlar amb el veïnat per veure que l’arribada d’un nou equip municipal va generar grans esperances que s’han vist frustrades en dos anys de govern.

En el seu article, podem llegir: "m'agradaria valorar aquelles petites coses que sovint no traspassen i fins i tot passen desapercebudes pel veïnat en general, (...) Aspectes com el manteniment del dia a dia, tant de la neteja de les places i els carrers com de la poda dels arbres". Com ens agradaria a totes i tots poder compartir aquest èxit de gestió, però em veig en la necessitat de denunciar que no és que passin desapercebudes pel veïnat, com diu Puigjaner, és que en realitat no estan passant. En el seu breu article no aporta cap dada concreta, ni tan sols ha denunciat que l’ajuntament ha reduït la partida de despesa en la concessió del servei de recollida d’escombraries de 2.878.000 euros a 2.250.000; també ha rebaixat el pressupost de manteniment de mobiliari i elements urbans de 110.000 euros a 96.000; o la dràstica reducció de la concessió del servei de neteja viària de 4.400.000 euros a 3.750.000.

Des de Junts per Sant Cugat creiem que és necessari treballar amb les associacions de veïns, les entitats i, també, amb l'oposició, perquè deixin alguns de militar una estona pels seus partits i es posin a militar pel barri.

Més autocrítica i treballar i menys autocomplaença.

Núria Fernández, regidora de Junts per Sant Cugat i vocal del Consell de Barri de Les Planes



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.