I amb la tardor... surt el sol!


  • Comparteix:

sandra.casat

Sandra Casat

Regidora de Junts per Sant Cugat


Publicat: el 25/oct/21
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest cap de setmana hem celebrat la Festa de Tardor a Sant Cugat, i dic hem perquè qui més qui menys té, a Sant Cugat, un familiar o alguna persona coneguda, implicada en una entitat.

Les entitats són, per a mi, l'element més cohesionador d'una ciutat i un espai que permet a persones que segurament no coincidirien mai, agrupar-se per interessos comuns. També són un element on l'equitat es fa realitat de forma explícita, tothom és important i necessari dins d'una entitat i tothom hi té un espai. Una entitat té un objectiu comú per a totes les persones que hi participen i ningú queda enrere.

A mi amb 13 anys em va enganxar l'Esbart Sant Cugat i els meus fills fa unes setmanes que han començat a l'esplai on anava el seu pare, avui els Gausacs tornaven a fer castells després de gairebé dos anys d'aturada i així podria seguir, perquè qui no fa bastons, fa futbol, i qui no, fa teatre, o canta, o cus, o dibuixa, o juga a tennis de taula... I és que pertànyer a una entitat és moltes més coses que l'activitat que s'hi fa pròpiament. Quan una família em demana un consell com a mestra sempre recomano que apuntin als seus fills o a les seves filles a una entitat; a Sant Cugat en tenim més de 500!!

Aquest cap de setmana, les entitats hem estat de festa i no podria haver hagut un moment millor per poder sortir al carrer sense restriccions d'aforament. Les entitats de Sant Cugat mereixien ser les protagonistes d'un cap de setmana com aquest i espero que sigui l'inici de molts més i és que si hi ha alguna cosa que han demostrat en aquesta pandèmia és la capacitat adaptativa i molta resiliència.

SANDRA CASAT és regidora de Junts per Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.