Sant Cugat commemora el Dia Internacional dels Drets Humans amb una dotzena d'activitats

Enguany es vol treballar el dret d'asil i els drets humans laborals, així com promoure un consum just i responsable de cara a la campanya de Nadal


  • Comparteix:

Presentació del programa d'activitats del Dia dels Drets Humans / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Presentació del programa d'activitats del Dia dels Drets Humans / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Sant Cugat commemorarà amb una dotzena d'activitats el Dia Internacional dels Drets Humans, que té lloc el 10 de desembre. Totes les activitats d'enguany giren al voltant del dret d'asil i els drets humans laborals, a través de xerrades, taules rodones o activitats musicals, amb l'objectiu de sensibilitzar a la ciutadania de la situació actual, no només d'àmbit local, sinó global. Tot plegat s'ha presentat aquest dimecres en roda de premsa, on la regidora de Ciutadania, Gemma Aristoy ha refermat el compromís per part del govern local en la defensa dels Drets Humans. L'acte també ha tingut la presència i la participació de quatre entitats que formen part de la Xarxa Solidària de Sant Cugat: la Unipau, Amnistia Internacional, Pol·len Edicions i Audir.

La regidora ha aprofitat la trobada per explicar que l'Ajuntament ha treballat en una campanya de sensibilització enfocada a un consum més just i responsable de cara al Nadal, fent èmfasi en les joguines, per evitar el tarannà bèl·lic i sexista d'algunes d'elles.

CONSULTA TOT EL PROGRAMA D'ACTES

La primera activitat es va fer el passat 26 de novembre amb la xerrada 'Guinea Equatorial: una colònia catalana a l'Àfrica?' i s'allargarà fins al 3 de gener.




Gemma Aristoy

Us voldria expressar que si el compromís del govern municipal era ferm amb la defensa dels Drets Humans, estic més convençuda que cal que seguim fent aquesta tasca de defensa i de sensibilització i visualització del que està passa a diversos indrets del món.

Gemma Aristoy

El que hem volgut fer és sensibilitzar amb aquestes possibilitats que tenim al nostre dia a dia, per ser més responsables en les compres que fem. Per tenir una mirada, també, amb les joguines perquè no siguin tan bèl·liques i també afegim la mirada no sexista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.