El Consell i l'Aula d'extensió Universitària, dos exemples protagònics


  • Comparteix:

nuria.gibert

Núria Gibert

Portaveu de la CUP-PC i tinenta d'alcaldia de Drets Socials i Igualtat


Publicat: el 3/des/21
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquesta setmana he pogut assistir a dos esdeveniments amb la gent gran com a protagonista que ens interpel·len sobre el paper que la gent gran reclama tenir a les nostres societats.

En primer lloc la constitució del Consell de la Gent Gran. Un òrgan més que necessari que inexplicablement no existia a la ciutat. Plens de raons estaven aquelles persones qui el reclamaven, quan atreien l'atenció sobre el fet que existís un Consell de Joves i un d'Infants i no un de gent Gran.

Des d'aquí vull agrair la feinada feta des de la Taula de la Gent Gran. Des de la proposta inicial, al seguiment i treball del propi reglament. Ara el Consell de la Gent Gran ja és una realitat, ens toca fer-lo una eina eficaç i representativa a l'alçada de les expectatives.

En segon lloc l'aniversari de l'Aula d'Extensió Universitària al Teatre-Auditori. Una diada que va servir per a repassar la frenètica activitat d'aquesta entitat durants aquests últims 20 anys; amb passió pel saber, demostren que la curiositat no és una actitud circumscrita a cap edat i que tot allò que fem per a saber més, ens fa més grans, savis i fins i tot humils. Enhorabona per aquest aniversari i tota aquesta feinada. Per vints anys més!

NÚRIA GIBERT és la portaveu de la CUP-PC i tinenta d'alcaldia de Drets Socials i Igualtat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.