Recullen signatures perquè el nou restaurant mantigui el nom d'El Mesón

L'Associació Gabriel Ferrater ha posat en marxa la recollida a la plataforma Change.org


  • Comparteix:

Exterior del Mesón / Foto: Cugat Mèdia

Exterior del Mesón / Foto: Cugat Mèdia

L'Associació Gabriel Ferrater ha engegat una petició a través de la plataforma Change.org per recollir firmes per tal de mantenir el nom d'El Mesón al nou restaurant de la plaça d'Octavià. Des de l'Associació, han indicat que el canvi de nom 'els sembla una manca de sensibilitat' vers la cultura, la memòria històrica i la tradició d''un dels bars més emblemàtics' de Sant Cugat.


SIGNA LA PETICIÓ AQUÍ

Joan Tres, president de l'Associació Gabriel Ferrater, explica a Cugat Mèdia que des de l'Associació entenen els motius del traspàs i de les reformes, però que els agradaria que reconsideressin mantenir el nom. Tres afirma que el llegat que va deixar Gabriel Ferrater s'ha anat mantenint "gràcies" al Mesón. Creu que és essencial que la ciutat es conscienciï de la importància de tenir aquest referent i defensa que és una mica "l'obligació de tots" conservar-los. També recalca que amb el canvi de nom es perdria "la identitat" del bar.

La Joventut Nacionalista de Catalunya de Sant Cugat també ha fet una crida a través de Twitter per animar a les persones a signar la petició apel·lant que El Mesón forma part de la història de Sant Cugat.




Joan Tres

Ens agradaria que es conservés el nom. Penso que els habitants de Sant Cugat han de voler mantenir el Mesón com a referent i el nom ho és. És allò que es deia de qui perd els orígens perd la identitat, doncs aquí seria si perds el nom perds la identitat i, per tant, no volem que es perdi la identitat del Mesón.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.