La meva carta als Reis d'Orient...


  • Comparteix:

josep.maria.valles

Josep Maria Vallès

Regidor de Junts per Sant Cugat


Publicat: el 27/des/21
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

En qualsevol àmbit de la vida crec que és molt important tenir il·lusió. Particularment, la il·lusió per a mi és imprescindible. Quan afronto qualsevol repte o projecte personal, professional o polític acostumo a dir que la il·lusió em surt per les orelles. I és ben cert. Perquè puc tenir tota la disponibilitat del món, puc estar molt capacitat, puc tenir molta experiència, però si no hi ha il·lusió, no serà el mateix.

I parlant d'il·lusió, o d'un altre tipus d'il·lusió, confesso que des de menut sempre m'ha atret la màgia de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient (els únics reis en els quals crec). Veure'ls i gaudir-los a Sant Cugat i apropar-te per lliurar la carta de desitjos són instants que no oblido. Una nit màgica.

Enguany, tinc una carta molt especial, plena de necessitats que té l'Ajuntament i la nostra ciutat. Problemes que es podrien resoldre sense necessitat d'acudir a Melcior, Gaspar i Baltasar. Però com veig que el temps passa i el govern tripartit de la nostra ciutat estudia i anuncia projectes més que executar-los, he pensat Ses Majestats ens podeu donar un cop de mà.

Podria fer una llista interminable, però entenc que teniu molta feina i he de prioritzar. Us demano una ciutat neta perquè la tenim molt deixadota. Us demano unes voreres en condicions que garanteixin la seguretat dels vianants. També necessitem una ciutat amb menys contaminació. Tenim els 4 Cantons, el bell mig del centre urbà de Sant Cugat amb més congestió de trànsit de vehicles que mai.

Us demano que doteu a l'Ajuntament dels recursos necessaris per reduir considerablement el temps d'espera de les llicències urbanístiques. També us prego que feu pisos socials (respectant el nostre model de ciutat) perquè no hi ha manera! En els mandats anteriors se'n van construir molts de venda i lloguer, però amb aquest tripartit... no se n'ha fet ni un!

També us voldria demanar una nova biblioteca central, un nou pavelló esportiu, una residència i casal d'avis, que acabin les obres del teatre de la Unió, una solució pel Centro Popular Andaluz... Entenc que són moltes peticions i no totes fàcils. Allà on no arribeu vosaltres, hi arribarem els de JUNTS per Sant Cugat a partir del maig de 2023. Hi estem treballant. A més, presentarem una candidatura il·lusionant, potent i de ciutat, la més transversal possible. Una candidatura per recuperar el govern de la ciutat i posar Sant Cugat en solfa.

Ses Majestats, us faig una crida especial perquè el govern de Sant Cugat aquest 2022 imposi menys i escolti més i practiqui el consens. No em cansaré de dir-ho, les millors decisions són les que es prenen després d'escoltar totes les parts. Però mai a l'inrevés, entre altres coses perquè representa una pèrdua de temps i diners per a tothom. La política ha de ser un veritable instrument per millorar els serveis públics i la qualitat de vida de la gent, per fer una ciutat socialment més justa. Siguem capaços d'entendre’ns, de ser empàtics i generosos, respectuosos i amables, responsables i equitatius!

Ses Majestats, porteu seny a aquelles persones que encara no s'han vacunat. Els metges i tot el personal sanitari ho agrairan infinitament. Siguem responsables, vacunem-nos tots, i siguem solidaris, relacionem-nos amb prudència. I per acabar, un encàrrec molt important pel Rei Baltasar, que els nostres exiliats tornin a casa! Molt bon any 2022 ple de bones notícies per a tothom!

JOSEP MARIA VALLÈS és regidor de Junts per Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.