El Mesón abaixa la persiana: l'últim dia de l'emblemàtic restaurant

El restaurant tornarà a obrir entre finals de febrer i principis de març sota el nom de Bar Mono Sant Cugat


  • Comparteix:

'Avui és l'últim dia'. Això és el que s'ha anat sentint de la boca de cambrers i clients d'El Mesón durant tot aquest diumenge. L'emblemàtic restaurant de la plaça d'Octavià ha servit al llarg de tot el dia els últims dinars, sopars i braves. L'establiment tornarà a obrir entre finals de febrer i principis de març, però amb un nom nou: Bar Mono Sant Cugat, ja que al novembre Xavier Vendrell, l'aleshores propietari del negoci, va traspassar-lo als propietaris del Bar Mono de Barcelona.

La cap de sala d'El Mesón, Maria Luna, ha explicat que aquest diumenge té una barreja de sentiments: "És deixar enrere un capítol important d'El Mesón, que realment ha estat molt important a les nostres vides". És per això que ara pensa en "els moments bonics amb els companys", però també en els difícils que els ha dut la pandèmia. Luna afirma que en principi tot el personal continuarà treballant al Bar Mono Sant Cugat, i que per tant ella ho veu com una oportunitat d'enriquiment. A més, el nou restaurant renovarà l'oferta gastronòmica, que segons la cap de sala no es pot concretar encara, però sí que avança que serà una cuina d'autor i que s'hi faran arrossos. "Realment, el poc que he pogut veure és molt interessant", assegura sobre la futura carta.

Igualment, Luna encara amb confiança la nova etapa: "Més que tancar o passar a la història és un passar pàgina. Ens formarem, i adquirir experiència en un nou tipus de cuina serà una cosa bona". També comenta que aquests últims dies han rebut molt escalf per part dels santcugatencs: "És una passada perquè la resposta de la gent ha sigut molt de venir a fer fotos, de venir a preguntar, de venir a fer les últimes braves, de venir a acomiadar-se amb dinars o sopars... realment la resposta de la gent ha estat de no deixar de venir aquests últims dies".

La persiana d'El Mesón s'ha abaixat aquest diumenge a la nit. Quan la tornin a obrir, ja serà la del Bar Mono Sant Cugat.














Maria Luna

Jo crec que més que tancar o passar a la història és un passar pàgina, perquè el personal continuarem aquí. I al final és una cosa bona que el personal hi sigui i aprengui una nova experiència.

Maria Luna

És una passada perquè la resposta de la gent ha sigut molt de venir a fer fotos, de venir a preguntar, de venir a fer les últimes braves, de venir a acomiadar-se amb dinars o sopars... realment la resposta de la gent ha estat de no deixar de venir aquests últims dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.