La Paideia reobrirà d'aquí a dos mesos després que s'hagi esfondrat part del sostre

Els nous propietaris: "Estem aquí per seguir la línia de la Neus i l'Adela i mantenir l'esperit d'una llibreria emblemàtica"


  • Comparteix:

Façana de la llibreria, al carrer de Santa Maria / Foto: Google Maps

Façana de la llibreria, al carrer de Santa Maria / Foto: Google Maps

Ja fa una setmana que unes tanques bloquen l'entrada de la llibreria Paideia, al carrer Santa Maria, a causa d'un esfondrament d'una part del sostre de la recepció a causa del corc, que ha malmès les bigues de fusta. El sostre va cedir després que Neus i Adela, antigues propietàries, es jubilessin i traspassessin el negoci definitivament a Sergi Martí i Laura Morer, que van agafar el relleu definitiu de la llibreria després de Nadal. Ara els nous propietaris estan a l'espera que comencin les obres per reparar el sostre i preveuen tornar a obrir la llibreria d'aquí a dos mesos, han explicat a Cugat Mèdia.

"Tot i els canvis estructurals que s'hauran de fer a la part malmesa, la Paideia continuarà oferint el mateix tracte al públic i conservarà la seva essència", ha expressat Martí, que ja es va incorporar al negoci al setembre per fer el traspàs. "Estem aquí per seguir la línia de la Neus i l'Adela i mantenir l'esperit d'una llibreria emblemàtica", ha manifestat.


Sergi Martí

El projecte és mantenir l'esperit que tenia la Paideia i seguir oferint el mateix tracte al públic. Seguir la línia de la Neus i l'Adela i està molts anys aquí amb vosaltres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.