Gràcies a tots i totes


  • Comparteix:

bibiana.navarro

Bibiana Navarro

Membre de la PAS Sant Cugat


Publicat: el 7/abr/22
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Tots vivim intensament les nostres vides anant i venint i deixant-nos portar per la inèrcia d'obligacions i cada dia passen tantes coses que ens commouen que seria etern poder-les reflectir en un paper, no sempre tenim un tema concret a l'hora d'escriure un article. Per tant, aquest cop voldria parlar dels cors solidaris... Aquells cors que bateguen de nerviosisme quan reben imatges o missatges d'un gos o d'un gat o de qualsevol animaló perdut o tancat en un balcó tot el dia o plorant, perquè sempre està sol, o passant fred a fora la terrassa quan plou o neva, o atropellat, o maltractat física o psicològicament, cosa que queda palesa en el mateix cos de l'animal i també en la seva mirada.

Aquells cors que mobilitzen cel i terra per donar un cop de mà. Uns, sacrificant el seu temps, tot i que potser tenien planejat estar amb la família o ocupant-lo amb la feina o amb temps de gaudi amb un mateix... D'altres, fent despesa amb el cotxe, anant amunt i avall buscant algun rastre o indicació... D'altres, que passen hores llargues darrere les xarxes socials buscant una possible pista que pugui ajudar... I hi ha inclús qui es guanya problemes dins la pròpia família, doncs no sempre tots els membres entenen una dedicació tan intensiva i altruista.

Perquè són justament això, uns cors enormes que es mouen sense cap interès, amb l'única satisfacció de sentir la felicitat d'una família que troba el seu animal o pel fet de saber que un animal abandonat o maltractat ha trobat per fi una bona llar on l'estimaran tal com es mereix.

Així doncs, voldria pregonar als quatre vents un GRÀCIES ben alt a tots aquests cors que s'amaguen dins de grans persones, sovint en l'anonimat, però sempre alerta davant qualsevol signe de qui els necessiti.

BIBIANA NAVARRO I ARGELICH és membre de la PAS Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.