Gràcies per tot, Elena!


  • Comparteix:

Elena Degollada / Foto: EMD

Elena Degollada / Foto: EMD

junts.per.sant.cugat

Junts Per Sant Cugat

Grup municipal de Junts per Sant Cugat i Valldoreix


Publicat: el 2/mai/22
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

No és fàcil fer un article com aquest, gens. La nostra companya, la nostra amiga, Elena Degollada, ens ha deixat. L'Elena era vocal del govern de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix. També era la responsable de Política Municipal de la Coordinadora de Junts per Sant Cugat des de la seva constitució. Feia anys que lluitava contra el càncer, però l'Elena, persona d'una gran fortalesa, mai va deixar d'atendre les seves responsabilitats públiques. Era una gran servidora de Valldoreix molt estimada per tothom. Les darreres setmanes, però, aquesta cruel malaltia li va fer un darrer pols que no va poder superar.


Elena, la política no serà el mateix sense tu. Persona de grans conviccions i amb assenyat criteri, les teves opinions sempre eren escoltades per tots nosaltres, els teus companys de viatge de Sant Cugat i Valldoreix.

Elena, la vida no serà el mateix sense tu. Persona d'un somriure extraordinari, bona amiga. Sempre estaves a punt per esmorzar o fer una cervesa per arreglar el nostre petit món.

Et trobarem molt a faltar. Un petó molt gran!

Grup Municipal de Junts per Sant Cugat i Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.